Обслужване на клиенти: +1(862) 329-7011

Перфектна възглавница №1 в България

Отстъпка
-50%
Последен шанс
Последен шанс да грабнете тази ГОЛЯМА промоция
Вземете -50% отстъпка

- Само $49.98 вместо $99.96 (на дребно)
- Предлага се само онлайн
- До изчерпване на количествата

NBC лого
ABC лого
Fox News лого
USA Today лого
CBS лого
Digital Journal лого
Benzinga лого

Преимущества на ергономичната възглавница, споменати в

NBC лого
ABC лого
Fox News лого
USA Today лого
CBS лого
Digital Journal лого
Benzinga лого

Преимущества на ергономичната възглавница, споменати в

Разработена за по-дълбок сън

Представете си, че се връщате вкъщи след сякаш безкраен работен ден при своята възглавница на мечтите. Меката ѝ, подобна на облак мемори пяна с копринена калъфка, е мястото, където да намерите утеха! Това е повече от възглавница, това е убежище за Вашето тяло и ум.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПРЕДИМСТВАТА

Облекчава мускулите на рамената

Предпазва шийните прешлени

Осигурява опора за главата при странично спане

Поддържа врата Ви

ЗОНА ЗА ОПОРА НА ВРАТА

  • Облекчава мускулите на рамената
  • Отпуска главата
  • Предпазва шийните прешлени

МЕКА ЛИЦЕВА ЗОНА

  • Облекчава напрежението на лицето
  • Осигурява опора за врата и главата при странично спане

ЗОНА ЗА ФИКСИРАНЕ НА РАМОТО

  • Пасва на формата на рамото
  • Поддържа врата Ви
  • Облекчава напрежението

Доставка: , ако поръчате в рамките на

Значка за избор на потребителя

Вашето мнение е най-важно

Значка за избор на потребителя

Вашето мнение е най-важно

Ние в Zymme се гордеем с изработката на ергономични възглавници, които трансформират начина, по който клиентите ни преживяват съня. Нашата отдаденост към качеството и комфорта се отразяват във факта, че 8 от 10 от нашите клиенти не само предпочитат нашата ергономична възглавница Zymme, а и избират да не се връщат към старите си, след като направят превключването.

Ние в Zymme се гордеем с изработката на ортопедични възглавници, които трансформират начина, по който клиентите ни изживяват съня.

Как революционизирахме добрата стара възглавница

Без повече болка сутрин

Без повече болка сутрин

Някои експерти твърдят, че болката във врата е естествена и се причинява от лоша стойка през деня, като например прекалено дълга работа пред компютър. Не сме съгласни! Тук, в Zymme, ние се стремим към подобряване на живота на хората. Ето защо прекарахме години в разработка, за да създадем една от най-технически модерните възглавници от мемори пяна.

Разработена за всички пози за сън

Тук в Zymme сме посветили пълно двугодишно пътешествие, за да създадем перфектната възглавница, която задоволява всички пози за сън. Неуморно изследвайки и тествайки, ние впрегнахме нова технология, за да създадем универсална възглавница, която безгрешно се адаптира към индивидуалните нужди на всеки спящ.

Възглавница за оптималния дълбок сън

По гръб

Настрани

По корем

Променящи се позиции

Възглавница за оптималния дълбок сън

Благоприятствайки най-доброто изправяне и облекчение на напрежението, възглавницата ни помага за облекчение на чести нарушения на съня като мускулна болка във врата и дискомфорт, позволявайки на потребителите да останат в дълбоки фази на съня дълго време.

Резултатът е по-възстановяващо и подмладяващо сънно преживяване, оставяйки Ви енергизирани и освежени, когато се събудите сутринта.

Вземете -50% отстъпка

Опасностите на хъркането

Хъркащите знаят как хъркането може да доведе до изтощение през деня и колко качеството на съня им страда при хъркане. Но малко хора осъзнават колко много хъркането им влияе на тяхното семейство или че упоритото хъркане може да допринесе за сънна апнея и свързаните с нея сърдечно-съдови проблеми.

Намалете хъркането днес

Намалете хъркането днес

8 от10 наши клиенти усещат значително намаляване или цялостно спиране на хъркането! Как? Често хъркането възниква поради запушване на въздушните пътища, в резултат от определени пози за сън, каращи дихателните тъкани да вибрират шумно по време на вдишване и издишване, водейки до разрушителни хъркащи звуци.

Възглавницата Zymme е внимателно изработена, за да помогне да се поддържа изправен гръбнака по време на сън, като така не се блокират въздушните пътища и се повишава притокът на въздух към белите дробове. Следователно, това води до повишен приток на кислород и намалено хъркане, предлагайки по-спокоен нощен сън.

Мемори пяната е новият стандарт

Ергономичната възглавница с мемори пяна е една от най-добрите опции за добър нощен сън заради изключителната си способност да предостави персонализирана опора и комфорт.

Материалът от мемори пяна на Zymme се адаптира към уникалните контури на главата и врата Ви, благоприятствайки най-доброто изправяне на гръбнака и намаляване на точките на напрежение.

Ергономичният дизайн на Zymme благоприятства по-здравословните пози за сън, което помага за кръвообращението, правейки отличен избор за търсещите нощен комфорт.

Zymme или стандартни възглавници

Стандартни възглавници

Традиционните възглавници, които не са мемори пяна, са разработени за опора, което означава, че гръбнакът застава в неестествена поза - често водейки до болка, дискомфорт и лошо качество на съня.

Поддържаща възглавница Zymme
Поддържаща възглавница Zymme

Zymme използва напреднала технология за мемори пяна, за да помогне за изправяне и опора на гръбнака Ви в естествената му поза, намалявайки болката, причинена от мускулно напрежение и подобряване на съня.

Перфектният размер

Перфектният размер

Нашата отдаденост да набавим оптималното сънно преживяване води до педантично събиране на прозрения от множество индивиди, позволяващи ни да идентифицираме идеалните размери, които могат да посрещнат широк набор от предпочитания.

Резултатът? Възглавница, която не е твърде голяма, не е твърде малка, а точна за удобен сън, без значение дали спите настрани или по гръб.

По-добър сън още от първата нощ

Video Thumbnail
TikTok лого

#Накарамедаякупя

Открийте възглавницата, за която тиктокърите не спират да говорят! Нашите ергономични възглавници с мемори пяна завзеха общността на TikTok внезапно, с безброй потребители, разказващи за трансформиращите си сънни преживявания. Ако сте готови да подобрите качеството на съня си и да се присъедините към тренда, възглавниците ни са перфектният избор.

Открийте възглавницата, за която потребителите на TikTok не могат да спрат да говорят!

С доверието на 11.000+ души

Базирано на 11.978 мнения

Отлично

74%

Много добро

23%

Средно

3%

Анна Г.
Проверен клиент
Trustpilot звезди
Изхарчих стотачки за специални възглавници и тази е най-добрата досега!! Бях скептична, когато я разопаковах, тъй като изглежда толкова крехка и лека, но спах дълбоко всяка нощ цяла седмица досега и си купих още 2!!
Стефка П.
Проверен клиент
Trustpilot звезди
Отлична форма; главата и гръбнакът си отдъхват; напрежението на врата постепенно Ви казва сбогом! Нямам колебания да препоръчам тази възглавница. Много благодаря!
Анна Б.
Проверен клиент
Trustpilot звезди
Това е най-добрата възглавница, която намерих за схванат гръб и врат... супер мека е, и все пак дава опора на врата. Опитах много различни и много скъпи възглавници , а тази е най-добрата... Получих обикновения стандартен размер, който е перфектен за мен...
Елена П.
Проверен клиент
Trustpilot звезди
Наистина обичам възглавницата си. Имах опит с лоши пози за сън преди и главоболие и болки в раменете всеки ден. Сега - 4-ти ден с новата ми възглавница, спя като бебе и заради по-добрата поза за сън, болката ми изчезна.
Петър П.
Проверен клиент
Trustpilot звезди
Структурата на пасване е идеална, не прекалено твърда, не прекалено мека! обичам концепцията за обратно лягане на главата, защото страхотно помага на врата ми! ще купя още една за жена си,защото и тя я хареса! страхотен продукт !
Маргарита И.
Проверен клиент
Trustpilot звезди
Абсолютно обожавам тази възглавница! Опитах много различни възглавници, но всички доведоха до продължителна болка във врата сутринта, но НЕ и тази. Спя по-добре, отколкото от години.
Мария И.
Проверен клиент
Trustpilot звезди
Страхотен продукт! След като го оставих да върне оригиналната си форма; започнах да го използвам следващата вечер. Използвам я всяка нощ оттогава и всяка от тези нощи; се наспивам възможно най-добре от дълго време.
Иван И.
Проверен клиент
Trustpilot звезди
Обичам възглавницата си. Правилната форма е и не е твърда като другите специални възглавници - хубава и мека е.
Светла Г.
Проверен клиент
Trustpilot звезди
Спрях да хъркам още първата нощ, в която използвах възглавницата си. Съпругът ми казва, че това са най-добре похарчените пари за възглавница. Исках да купя още една като подарък, но се изчерпаха. Сега чакам сделки за черен петък. Страхотен продукт като цяло. Препоръчвам.

Често задавани въпроси


Колко време ще отнеме да получа възглавницата си Zymme?

Ние в Zymme се стремим да предоставим безупречно изживяване при пазаруване за нашите ценни клиенти. Ние сме горди да работим от три стратегически разположени склада в САЩ, Канада, Европа и Азия. Средностатистически, можете да очаквате да получите поръчката си в рамките на приблизително 4 до 5 работни дни от датата на поръчка. Моля, имайте предвид, че сроковете за доставка е възможно да варират леко, в зависимост от специфичното Ви местоположение и непредвидени обстоятелства, но бъдете сигурни, че работим усърдно, за да Ви доставим Вашата ортопедична възглавница с мемори пяна възможно най-бързо. Ако имате други въпроси или се нуждаете от помощ с поръчката си, нашият екип за поддръжка на клиенти е винаги готов да помогне!


Коя е най-добрата възглавница за моята позиция на спане?

Ортопедичната възглавница Zymme с мемори пяна е оптималният резултат от усилията ни за продължително изследване и разработка, посветени на усъвършенстване на възглавница, която е подходяща всякакви пози на спане. Ние разбираме, че предпочитанията за сън на всеки човек са различни, а нашата отдаденост към иновациите ни кара да инвестираме значително време и ресурси в разработването на възглавница, която се приспособява към всяка нужда. Чрез строго тестване и отзиви от експерти по съня изработихме възглавница, която безупречно се нагажда към уникалната Ви позиция на спане, гарантирайки оптимално изправяне на гръбнака и намаляване на дискомфорта. С Zymme получавате не само възглавница; изживявате кулминацията от години изследване и разработка, посветени на това да Ви осигурят възможно най-добрия сън.


Как да изпера своята възглавница Zymme?

Нашите възглавници са направени от чисто нови материали, произведени специално за Вашата възглавница, така че не е необходимо да перете новите възглавници. Ако искате да ги изперете, Ви молим да следвате тези насоки:

Сваляща се калъфка за възглавница
Пране: перете в студена вода, на деликатна програма. Не използвайте омекотител или белина. Изсушаване: сушете в сушилня на ниска степен. Уверете се, че калъфката е изцяло изсъхнала преди употреба.

Вътрешна подплата на възглавница
Пране: подсигурете затварянето на ципа с безопасна игла, за да не се отвори/изсипе мемори пяна по време на пране. Изперете в студена вода, на деликатна програма. Не използвайте омекотител за тъкани или белина. Изсушаване: сушете възглавниците поотделно. Сушете в сушилня на ниска степен, докато вътрешната възглавница не изсъхне напълно преди употреба. Може да са нужни няколко цикъла в зависимост от Вашата пералня и сушилня.


Наистина ли спира хъркането?

Не можем да гарантираме, че нашата възглавница ще спре хъркането при всички, но е изключително важно да се разбере, че хъркането може да бъде причинено от различни фактори. Инвестирали сме значителни ресурси в дизайна на нашата ортопедична възглавница с мемори пяна Zymme и получихме отзиви от хиляди доволни клиенти, които докладват намаляване или дори пълно решаване на проблемите им с хъркането. Иновативният дизайн на възглавницата ни благоприятства най-добрата позиция на гръбнака и гарантира удобни позиции на спане, които могат да допринесат за по-спокоен нощен сън. Индивидуалните резултати е възможно да варират, но сме уверени, че нашата възглавница може да окаже значително влияние върху проблеми с хъркането при много хора.


Планирате ли да стартирате продуктова линия за домашни любимци?

Радваме се да чуем, че нашата възглавница Zymme е донесла радост на семейството Ви, включително на любимата Ви котка! Въпреки че в момента нямаме конкретни планове да стартираме линия продукти за домашни любимци, сме развълнувани, че нашата възглавница е намерила такова уютно местенце в сърцето на косматия Ви приятел. Нашият основен фокус си остава осигуряването на ортопедични възглавници с мемори пяна с топ качество за хора, които да се насладят на спокоен сън. Оценяваме ентусиазма Ви и любовта, която котката Ви е показала към нашия продукт, и определено ще вземем предвид отзивите Ви, докато продължаваме да проучваме нови възможности.


Пакетът ми пристигна запечатан с вакуум. Добре, но защо?

Причината за вакуумната опаковка е да се гарантира, че продуктът ще остане в оптималното си състояние при транспорта. Това помага да се защити прокуктът от прах, влага и потенциални щети, поддържайки неговата свежест и качество, докато стигне до Вас. Това е само една от допълнителните мерки които вземаме, за да доставим възможно най-добрия продукт на ценните си клиенти.


Не пропускайте!

Действайте бързо преди промоцията да приключи!

® 2024 Zymme Всички права запазени.