Kundesupport: +1(862) 329-7011

Norges beste pute er perfeksjonert

Rabatt
-50%
Siste sjansen
Siste mulighet til å benytte deg av dette FANTASTISKE tilbudet
Få - 50 % i rabatt

-kun $49.98 vs. $99.96 (butikkpris)
– kun tilgjengelig på nett
– så lenge lageret rekker

NBC logo
ABC logo
Fox News logo
USA Today logo
CBS logo
Digital Journal logo
Benzinga logo

Der fordelene med ergonomisk pute er nevnt

NBC logo
ABC logo
Fox News logo
USA Today logo
CBS logo
Digital Journal logo
Benzinga logo

Der fordelene med ergonomisk pute er nevnt

Skapt for dypere søvn

Tenk deg at du kommer hjem til drømmeputen din etter en tilsynelatende endeløs dag på jobben. Det myke, skylignende minneskummet og det silkemyke trekket er stedet der du finner trøst! Den er mer enn bare en pute, den er et fristed for både kropp og sinn.

DRA NYTTE AV FORDELENE

Avlaster skuldermusklene

Beskytter nakkesøylen

Gir hodestøtte når du sover på siden

Gir støtte til nakken

STØTTEOMRÅDE FOR NAKKEN

  • Avlaster skuldermusklene
  • Får hodet til å slappe av
  • Beskytter nakkesøylen

MYKT ANSIKTSOMRÅDE

  • Lindrer trykket i ansiktet
  • Gir nakke- og hodestøtte når du sover på siden

FIKSERINGSOMRÅDE FOR SKULD-RENE

  • Passer til skulderformen
  • Gir støtte til nakken
  • Avlaster trykket i nakken

Levering: hvis du bestiller innen

Valgmerke for brukere

Din mening betyr mest

Valgmerke for brukere

Din mening betyr mest

Hos Zymme er vi stolte av å lage ergonomiske puter som forandrer måten kundene våre sover på. Vårt engasjement for kvalitet og komfort gjenspeiles i det faktum at 8 av 10 av våre kunder ikke bare foretrekker vår Zymme ergonomiske pute, men også velger å ikke gå tilbake til sin gamle etter å ha byttet.

Hos Zymme er vi stolte av å lage ortopediske puter som forandrer måten kundene våre sover på.

Hvordan vi revolusjonerte den gode, gamle puten

Ikke mer smerter om morgenen

Ikke mer smerter om morgenen

Noen eksperter sier at nakkesmerter er naturlige og skyldes dårlige arbeidsstillinger i løpet av dagen, for eksempel at man sitter for lenge foran datamaskinen. Det er vi ikke enige i. Vi i Zymme har som mål å forbedre folks liv. Derfor har vi brukt mange år på å utvikle en av de mest teknisk avanserte minneskumputene.

Designet for alle sovestillinger

Vi i Zymme har brukt to år på å utvikle den perfekte puten for alle sovestillinger. Gjennom utrettelig forskning og testing har vi utnyttet banebrytende teknologi for å skape en allsidig pute som sømløst tilpasser seg de individuelle behovene til alle som sover.

Den ultimate puten for dyp søvn

Rygg

Side

Mage

Skiftende

Den ultimate puten for dyp søvn

Ved å bidra til riktig justering og trykkavlastning hjelper puten vår med å lindre vanlige søvnforstyrrelser som nakkemuskelsmerter og ubehag, slik at brukerne kan holde seg i dype søvnstadier i lengre perioder.

Resultatet er en mer restituerende og foryngende søvnopplevelse, slik at du føler deg opplagt og uthvilt når du våkner om morgenen.

Få - 50 % i rabatt

Farene ved snorking

Snorkere vet at snorking kan føre til tretthet på dagtid, og hvor mye søvnkvaliteten deres lider når de snorker. Men få er klar over hvor mye snorking påvirker familien, eller at vedvarende snorking kan bidra til søvnapné og relaterte hjerte- og karsykdommer.

Reduser snorking i dag

Reduser snorking i dag

8 av 10 av våre kunder opplevde en betydelig reduksjon eller sluttet helt å snorke. Hvordan? Ofte oppstår snorking på grunn av at luftveiene blir trange som følge av bestemte sovestillinger, noe som får luftveisvevet til å vibrere hørbart under inn- og utpust, noe som igjen resulterer i forstyrrende snorkelyder.

Zymme-puten er nøye utformet for å bidra til å holde ryggraden på plass under søvnen, slik at luftveiene ikke blokkeres og luftstrømmen inn i lungene forbedres. Dette fører til økt oksygenopptak og redusert snorking, noe som gir en roligere nattesøvn.

Minneskum er den nye standarden

En ergonomisk pute med minneskum er et av de beste alternativene for en god natts søvn på grunn av sin enestående evne til å gi tilpasset støtte og komfort.

Zymme's minneskummateriale tilpasser seg hodets og nakkens unike konturer, noe som bidrar til en riktig ryggstilling og reduserer trykkpunkter.

Zymme's ergonomiske design fremmer sunne sovestillinger, noe som bidrar til å øke blodsirkulasjonen, og noe som igjen gjør den til et utmerket valg for dem som ønsker en komfortabel natt.

Zymme vs vanlige puter

Vanlige puter

Tradisjonelle puter uten minneskum er ikke konstruert for å gi støtte, noe som betyr at ryggraden får en unaturlig kurve. Det kan ofte føre til smerter, ubehag og dårlig søvnkvalitet.

Zymme støttepute
Zymme-støttepute

Zymme bruker avansert minneskumteknologi for å rette ut og støtte ryggraden i dens naturlige posisjon, noe som reduserer smerter forårsaket av muskelspenninger, og forbedrer søvnen.

Den perfekte størrelsen

Den perfekte størrelsen

Vår aterke ønske om å levere den ultimate søvnopplevelsen fikk oss til å samle inn informasjon fra en rekke personer, slik at vi kunne identifisere de ideelle dimensjonene som passer til et bredt spekter av preferanser.

Resultatet? En pute som verken er for stor eller for liten, akkurat passe for en behagelig søvn, uansett om du sover på siden eller ryggen.

Bedre søvn fra første natt

Video Thumbnail
TikTok logo

#Fikkmegtilåkjøpeden

Oppdag puten som TikTokers ikke kan slutte å snakke om. Våre ergonomiske puter med minneskum har tatt TikTok-fellesskapet med storm, og utallige brukere forteller om fantastiske søvnopplevelser. Hvis du er klar til å oppgradere søvnkvaliteten din og bli med på trenden, er putene våre det perfekte valget.

Oppdag puten som TikTok-brukerne ikke kan slutte å snakke om!

Anbefalt av 11.000+ mennesker

Basert på 11.978 anmeldelser

Utmerket

74%

Flott

23%

Gjennomsnittlig

3%

Ingrid S.
Verifisert kunde
Trustpilot stjerner
Jeg har brukt hundrevis på spesialputer, og denne er uten tvil den beste . Jeg var skeptisk da jeg pakket den ut, for den virket litt spinkel og lett, men jeg har sovet godt hver natt i en uke så langt og har kjøpt 2 til.
Kristine F.
Verifisert kunde
Trustpilot stjerner
En utmerket form; hodet og ryggraden faller til ro; nakkespenningene takker for seg. Jeg nøler ikke med å anbefale denne puten. Tusen takk!
Frida B.
Verifisert kunde
Trustpilot stjerner
Dette er den beste puten jeg har funnet for problemer med vond rygg og kort nakke. Den er supermyk, men gir likevel støtte til nakken. Jeg har prøvd mange forskjellige og veldig dyre puter, og dette er den beste. Jeg kjøpte den vanlige standardstørrelsen som er perfekt for meg.
Helen L.
Verifisert kunde
Trustpilot stjerner
Jeg elsker virkelig puten min. Jeg opplevde dårlige sovestillinger før, og hodepine og skuldersmerter hver dag. Etter 4 dager med ny pute har jeg sovet som en baby, og på grunn av bedre sovestilling er smertene mine borte.
Matt D.
Verifisert kunde
Trustpilot stjerner
Strukturen på puta er ideell, ikke for hard, ikke for myk. jeg elsker konseptet med omvendt ligging med hodet fordi det hjelper nakken min veldig. Jeg skal kjøpe en til min kone også, siden hun likte den også. Flott produkt!
Sofie O.
Verifisert kunde
Trustpilot stjerner
Elsker virkelig denne puta. Har prøvd så mange forskjellige puter, men ingen fjernet nakkesmertene om morgenen. Det gjorde denne. Sover min beste søvn på mange år.
Solveig C.
Verifisert kunde
Trustpilot stjerner
Flott produkt! Etter å ha latt den få tilbake opprinnelig form, begynte jeg å bruke den natten etter. Jeg har brukt den hver natt siden den gang, og hver eneste natt har jeg hatt den beste søvnen på lenge.
Geir G.
Verifisert kunde
Trustpilot stjerner
Jeg elsker puten min. Den har riktig form og er ikke hard som de andre spesialputene - den er fin og myk.
Soni M.
Verifisert kunde
Trustpilot stjerner
Jeg sluttet å snorke den første natten jeg brukte puten min. Mannen min sier at denne puta er det beste jeg noensinne har brukt penger på. Jeg ønsket å kjøpe en til i gave, men de var tomme på lageret. Venter på black friday-tilbud nå. Totalt sett flott produkt. Anbefales.

Ofte stilte spørsmål


Hvor lang tid tar det å motta Zymme-puten min?

Hos Zymme streber vi etter å gi våre kunder en problemfri handleopplevelse. Vi er stolte av å operere fra flere strategisk plasserte hovedlagre i USA, Canada, Europa og Asia. I gjennomsnitt kan du forvente å motta bestillingen din innen ca. 4 til 5 virkedager fra kjøpsdatoen. Vær oppmerksom på at leveringstiden kan variere noe avhengig av hvor du befinner deg og eventuelle uforutsette omstendigheter, men du kan stole på at vi jobber hardt for at du skal få den ortopediske minneskumputen din så raskt som mulig. Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen din er vårt kundesupportteam alltid her for å hjelpe deg!


Hva er den beste puten for min sovestilling?

Zymme minneskum ortopedisk pute er det ultimate resultatet av vårt omfattende forsknings- og utviklingsarbeid for å perfeksjonere en pute som passer til alle sovestillinger. Vi er klar over at søvnpreferansene varierer fra person til person, og vårt engasjement for innovasjon har ført til at vi har investert mye tid og ressurser i å utvikle en pute som dekker alle behov. Gjennom grundige tester og tilbakemeldinger fra søvneksperter har vi utviklet en pute som sømløst tilpasser seg din unike sovestilling, slik at du får en optimal ryggstilling og mindre ubehag. Med Zymme får du ikke bare en pute, men resultatet av mange års forskning og utvikling for å gi deg best mulig søvn.


Hvordan vasker jeg Zymme-puten min?

Putene våre er laget av helt nye materialer som er produsert spesielt for din pute, og derfor trenger ikke nye puter å vaskes før bruk. Hvis du ønsker å vaske den, ber vi deg følge disse instruksjonene:

Avtakbart putetrekk
Vask: Vaskes i kaldt vann, skåneprogram. Ikke bruk tøymykner eller blekemiddel. For tørking: Tørkes i tørketrommel ved lav temperatur. Sørg for at trekket er helt tørt før bruk.

Innvendig putetrekk
Vaskes: Hold glidelåsen lukket med en sikkerhetsnål for å sikre at den ikke åpner seg/søler ut minneskum under vask. Vask i kaldt vann, skåneprogram. Ikke bruk tøymykner eller blekemiddel.
Tørking: Tørk én pute om gangen. Tørk i tørketrommel til innerputen er helt tørr før bruk. Dette kan ta flere sykluser og varierer avhengig av vaskemaskin og tørketrommel.


Stopper den virkelig snorkingen?

Selv om vi ikke kan garantere at puten vår vil eliminere snorking for alle, er det viktig å forstå at snorking kan være forårsaket av ulike faktorer. Vi har imidlertid investert betydelige ressurser i utformingen av vår ortopediske Zymme-minneskumpute, og vi har fått tilbakemeldinger fra tusenvis av fornøyde kunder som har rapportert om en reduksjon eller til og med fullstendig eliminering av snorkeproblemene sine. Putens innovative design bidrar til riktig ryggstilling og komfortable sovestillinger, noe som kan bidra til en roligere nattesøvn. Selv om resultatene kan variere fra person til person, er vi sikre på at puten vår kan utgjøre en betydelig forskjell for mange som har problemer med snorking.


Har dere planer om å lansere en produktserie for kjæledyr?

Vi er glade for å høre at vår Zymme-pute har gitt glede til familien din, inkludert din elskede katt. Selv om vi for øyeblikket ikke har spesifikke planer om å lansere en produktserie for kjæledyr, er vi glade for at puten vår har funnet en så koselig plass i din pelskledde venns hjerte. Vårt primære fokus er fortsatt å tilby ortopediske puter med minneskum av topp kvalitet, slik at mennesker kan nyte en avslappende søvnopplevelse. Vi setter stor pris på entusiasmen og kjærligheten katten din har vist for produktet vårt, og vi vil ta hensyn til tilbakemeldingene dine når vi fortsetter å utforske nye muligheter.


Pakken min kom vakuumforseglet. Fint, men hvorfor?

Årsaken til den vakuumforseglede emballasjen er å sikre at produktet holder seg i optimal stand under transporten. Den bidrar til å beskytte varen mot støv, fuktighet og potensielle skader, slik at den holder seg frisk og god helt til du mottar den. Det er bare én av måtene vi legger ekstra vekt på for å levere best mulig produkter til våre kunder.


Ikke gå glipp av noe!

Kjøp nå før denne kampanjen avsluttes.

® 2024 Zymme Alle rettigheter forbeholdt.