Zymme - Perna #1 din România, perfecționată

Zymme - Perna #1 din România, perfecționată

Reducere
-50%
Ultima ocazie
Ultima zi în care mai puteți profita de această promoție SUBSTANȚIALĂ
Beneficiați de -50 % reducere

- Doar $49.98 față de $99.96 (cu amănuntul)
- Disponibil doar online
- În limita stocului disponibil

Folosiți cea mai bună pernă pentru dumneavoastră?

NU - dacă vă luptați cu dureri de spate, de umeri și de gât în fiecare dimineață.

NU - dacă articulațiile și mușchii vă pulsează de fiecare dată când vă treziți.

NU - dacă vă simțiți stresat dimineața, veți țipa la toată lumea și nu veți fi productiv. S-ar putea să fie faptul că nu beneficiați de un somn de calitate.

Treziți-vă odihnit. Chiar dacă nu vă puteți aminti cum este.

Cele mai multe perne nu sunt concepute pentru a oferi sprijin pentru spate sau gât. Chiar și cele care sunt, nu funcționează pentru toată lumea.

Așa că ne-am propus să creăm una care să o facă. Inginerii noștri au făcut testele. Au analizat 100 de perne.

Până când au găsit formula perfectă pentru a evita durerea cauzată de o postură de somn proastă.

Somn mai bun, încă din prima noapte

Pregătiți-vă să dormiți mai bine cu Zymme Pregătiți-vă să dormiți mai bine cu ajutorul Zymme

Atunci când dormiți mai bine, trăiți mai bine

Nu mai aveți nevoie să vă chinuiți în timpul conferințelor de dimineață

Pernele de proastă calitate și somnul prost înseamnă că vă veți trezi după două cafele și căscând în continuare în timpul ședinței de Zoom de la ora 10 dimineața. Dar cu o pernă Zymme care să vă susțină corect gâtul și coloana vertebrală, veți dormi confortabil și vă veți trezi gata să dați tot ce aveți mai bun.

Nu vă mai treziți sentimentul "Nu ar trebui să mă simt atât de bătrân".

Fără un suport adecvat, ergonomic, durerile de spate și de gât se instalează în mod inevitabil. Corpul nostru pur și simplu nu este conceput pentru perne moi și fără susținere. Am proiectat Zymme pentru a oferi nivelul perfect de susținere, astfel încât corpul dumneavoastră să își găsească poziția naturală de somn.

Luxul pe care îl puteți lua oriunde

De la paturile de hotel până la scaunele din aeroport - luați Zymme cu dumneavoastră oriunde ați merge. Astfel, nu trebuie să sacrificați niciodată somnul atunci când călătoriți. Veți primi chiar și o geantă de călătorie practică, ca parte a pachetului.

Alăturați-vă clienților 1000+ și treziți-vă gata să cuceriți lumea

Design unic de susținere și de reducere a durerii

În loc să vă treziți simțindu-vă obosit, înțepenit, dorindu-vă să mai aveți încă 8 ore de petrecut în pat….

  • Design inteligent, cu două fețe. Alegeți partea ergonomică, conturată, pentru o ușurare și susținere maximă pentru durerea cauzată de o postură proastă de somn, sau partea netedă pentru un confort maxim.
  • Mai mare decât dimensiunea medie, ceea ce înseamnă un plus de confort și un somn mai bun. Fără alunecare sau reajustare.
  • Interiorul ventilat din spumă cu memorie permite aerului să se miște în mod activ prin centrul pernei. Astfel, rămâneți răcoros și vă simțiți revigorat.
Doriți să dormiți mai mult?

Suport personalizat. Așa cum vă place să dormiți.

Persoane care dorm pe o parte

Persoane care dorm pe spate

Persoane care dorm pe burtă

Zymme versus pernele obișnuite

Pernele obișnuite

Acestea pot fi ieftine, dar nu sunt realizate cu o intenție ergonomică. Nu susțin coloana vertebrală, făcându-le indirect (uneori direct) responsabile pentru durerile musculare și articulare pe care le simți după ce te trezești.

Zymme pernă de susținere de lux

Menținerea constantă a curbelor naturale și absorbirea presiunii este ceea ce pernele din spumă cu memorie fac cel mai bine. Zymme merge mai departe, adăugând la acest mix respirabilitate, accesibilitate și senzație de lux.

Vedeți acțiunile sale benefice

tutorial video

De ce să alegeți Zymme?

Avansat Spumă cu memorie
Ziua 30 Garanție de satisfacție
Ideală pentru Persoane care dorm pe spate, pe o parte și pe burtă
Se mulează Formă și greutate unice
Preț accesibil Preț

Ce se află în interiorul Zymme

1. Spumă cu memorie (ventilată)

Pentru un somn răcoros și profund

2. Latura conturată dedicată

Pentru ameliorarea presiunii asupra umerilor la cei care dorm pe o parte

3. Colțuri rotunjite

Perfectă pentru cei care se ghemuiesc și cei care își îmbrățișează pernele.

4. Zona de susținere a gâtului

Concepută pentru a oferi un sprijin suplimentar coloanei cervicale pentru cei care dorm pe spate sau pe burtă

5. Înveliș interior de protecție

Ca protecție suplimentară împotriva acarienilor, alergenilor, petelor și umezelii.

6. Fouă fețe

Cele două fețe ale Zymme (plată și conturată) înseamnă că puteți schimba oricând structura de susținere.

Ce spun oamenii despre Zymme

Întrebare: Poate perna Zymme să mă ajute la ameliorarea durerilor de spate și de gât?

Răspuns: Da, poate ajuta la ameliorarea durerilor cauzate de o postură de somn deficitară. Recunoscând că o postură de somn proastă declanșează adesea disconfort, perna noastră Zymme este proiectată în mod expert pentru a ajuta la reducerea durerilor de spate și de gât și pentru a atenua durerile de cap cauzate de tensiune și disconfortul umerilor. Experimentați un sprijin sporit al coloanei vertebrale și ușurare în timp ce dormiți

Întrebare: Ajută în cazul sforăitului?

Răspuns: Dacă sforăitul este cauzat sau agravat de o postură de somn deficitară (ceea ce este foarte frecvent), atunci Zymme ar trebui să vă ajute prin corectarea posturii și să vă ajute să respirați mai bine.

Întrebare: Am un somn ușor. Poate perna Zymme să-mi îmbunătățească calitatea somnului?

Răspuns: Într-adevăr. Perna Zymme recunoaște că somnul ușor poate proveni din diverși factori, cum ar fi stresul, disconfortul sau sforăitul. Oferind un confort excepțional și favorizând o poziție de somn optimă, aceasta ajută la aprofundarea somnului, asigurând o noapte mai odihnitoare.

Întrebare: Este perna Zymme potrivită pentru călătorii?

Răspuns: Absolut! Designul ușor și portabil al pernei Zymme o face să fie partenerul perfect de călătorie. Fie că vă aflați în avion, fie că stați la hotel sau chiar în timpul călătoriilor cu mașina, perna Zymme vă satisface nevoile de somn, indiferent de locația sau poziția în care dormiți.

Întrebare: Este cu adevărat respirabilă?

Răspuns: Da. Cea mai mare parte a spumei cu memorie este densă și se poate simți fierbinte. Dar Zymme este fabricată din spuma noastră unică de memorie respirabilă cu găuri mici care permit aerului să circule liber, astfel încât să rămâneți răcoros.

Întrebare: Ar fi perna Zymme un cadou potrivit?

Răspuns: Fără îndoială. Mulți clienți mulțumiți au ales să dăruiască perna Zymme celor dragi lor. Un cadou ideal pentru cei care muncesc neobosit sau călătoresc frecvent, precum și pentru persoanele în vârstă care se confruntă cu disconfort articular și muscular. Perna Zymme este un cadou de confort și susținere de neegalat.

Începeți ziua în cel mai perfect mod

Recenzii clienți

Sorina H.
Client verificat
Stele Trustpilot
Am cheltuit o gramada de bani pentru perne speciale și aceasta este de departe cea mai bună dintre toate!!! Am fost sceptică atunci când am despachetat-o, deoarece părea un pic fragilă și ușoară, dar am dormit foarte bine în fiecare noapte timp de o săptămână până acum și am mai cumpărat încă două!!!
Diana P.
Client verificat
Stele Trustpilot
O formă excelentă; capul și coloana se relaxează; durerile insuportabile de gât dispar încetul cu încetul! Nu am nicio ezitare în a recomanda această pernă! Mulțumesc foarte mult!
Maria M.
Client verificat
Stele Trustpilot
Am avut multe perne despre care mi s-a spus că sunt cele mai bune, dar capul și gâtul meu nu au fost de acord. Am găsit cea mai bună perna, si anume cea de la derila. Este ergonomică și prietenoasă cu pielea, pur și simplu fantastică!
Elena S.
Client verificat
Stele Trustpilot
Îmi place foarte mult această pernă. Am experimentat poziții proaste de somn înainte, și dureri de cap și de umeri în fiecare zi. Acum, dupa 4 zile cu noua pernă, pot spune ca am dormit ca un bebeluș și durerile au dispărut.
Răzvan D.
Client verificat
Stele Trustpilot
Construcția este perfectă, nici prea tare, nici prea moale! Îmi place conceptul de așezare inversă doarece ma ajută foarte mult cu durerile de gât! O să mai cumpăr inca una pentru soția mea, pentru că și ei i-a plăcut! Un produs foarte bun!
Dan O.
Client verificat
Stele Trustpilot
Perna m-a ajutat foarte mult. Marele avantaj este, de fapt, centrul acestei perne. Am încercat diferite perne de susținere a gâtului, dar aceasta m-a ajutat cu adevărat. Este fermă, dar totuși destul de moale încât cei care dorm pe o parte se simt foarte confortabil.
Gabriela C.
Client verificat
Stele Trustpilot
Un produs bun! După ce am lăsat-o să-și revina la forma inițială; am început să o folosesc în noaptea următoare. O folosesc în fiecare noapte de atunci și în fiecare din acele nopți; pot spune ca m-am bucurat de cel mai bun somn din ultima vreme.
Filip G.
Client verificat
Stele Trustpilot
Ador această pernă. Are o formă adecvată și nu este tare ca celelalte perne speciale - este plăcută și moale.
Petrică B.
Client verificat
Stele Trustpilot
Perna are dimensiunea potrivită și nu este prea înaltă. Împiedică capul din a sta in pozitii ciudate si nu mai am dureri în zona gâtului

® 2024 Zymme Toate drepturile rezervate.