Asiakastuki: +1(862) 329-7011

Suomen #1 tyyny viimeisteltynä huippuunsa

Tarjous
–50 %
Viimeinen mahdollisuus!
Huipputarjous voimassa vielä tänään
Hyödynnä 50 %:n alennus

Hinta nyt ainoastaan $49.98, aiempi hinta $99.96 (ovh).
Saatavilla vain verkossa.
Rajoitettu määrä.

NBC-logo
ABC-logo
Fox News-logo
USA Today-logo
CBS-logo
Digital Journal-logo
Benzinga-logo

Ergonomiset tyynyedut mainittu

NBC-logo
ABC-logo
Fox News-logo
USA Today-logo
CBS-logo
Digital Journal-logo
Benzinga-logo

Ergonomiset tyynyedut mainittu

Suunniteltu syvempään uneen

Palaa loputtomalta tuntuvan työpäivän jälkeen kotiin unelmien tyynysi luo. Sen pehmeä, pilvimäinen muistivaahto ja silkkinen päällinen on paikka, josta löydät lohtua! Se on enemmän kuin tyyny, se on turvapaikka kehollesi ja mielellesi.

NAUTI EDUISTA

Lievittää hartioiden jännitystä

Suojelee selkärankaasi

Tarjoaa pääntuen kyljellään nukkumiseen

Tukee niskaa

NISKATUKI

  • Lievittää hartioiden jännitystä
  • Rentouttaa pään lihaksia
  • Suojelee selkärankaasi

PEHMEÄ KASVO-OSA

  • Lievittää kasvoihin kohdistuvaa painetta
  • Tukee kyljellään nukkuvien niskaa ja päätä

HARTIA-ALUE

  • Sopii olkapään muotoon
  • Tukee niskaa
  • Lievittää painetta

Toimitus: , jos tilaat seuraavan ajan sisällä:

Users' choice -merkki

Mielipiteelläsi on väliä

Users' choice -merkki

Mielipiteelläsi on väliä

Zymme valmistaa asiakkaidemme unenlaatua mullistavia laadukkaita ja mukavia ergonomisia tyynyjä. Asiakkaistamme 8/10 suosii ergonomisia Zymme-tyynyjä eikä halua enää käyttää vanhoja tyynyjään.

Zymme valmistaa ylpeydellä ortopedisia tyynyjä, jotka muuttavat tapaa, jolla asiakkaamme kokevat unen.

Vanhan kunnon tyyny – täysin uudistettuna

Herää kivuitta

Herää kivuitta

Jotkut asiantuntijat sanovat, että niskakipu on luonnollista ja johtuu huonosta asennosta päivän aikana, kuten liian pitkästä työskentelystä tietokoneella. Emme ole samaa mieltä! Me Zymmella pyrimme parantamaan ihmisten elämää. Siksi käytimme vuosia kehitystyöhön luodaksemme yhden teknisesti edistyneimmistä muistivaahtotyynyistä.

Suunniteltu kaikkiin nukkuma-asentoihin

Zymme-tiimi omistautui perusteellisen kahden vuoden projektille suunnitellaksemme täydellisen tyynyn, joka sopii kaikkiin nukkumisasentoihin. Väsymättä tutkimme ja testasimme huipputeknologiaa luodaksemme monipuolisen tyynyn, joka mukautuu saumattomasti jokaisen nukkujan yksilöllisiin tarpeisiin

Syvään uneen tarkoitettu tyyny

Selällään

Kyljellään

Vatsallaan

Asentoa muuttaen

Syvään uneen tarkoitettu tyyny

Edistämällä oikeaa linjausta ja paineen poistoa tyynymme auttaa lievittämään yleisiä unihäiriöitä, kuten niskalihaskipua ja epämukavuutta, jolloin käyttäjät voivat pysyä syvässä unessa pidempään.

Tuloksena on palauttavampi ja nuorentava unikokemus, jolloin tunnet olosi energiseksi ja virkistyneeksi, kun heräät aamulla.

Hyödynnä 50 %:n alennus

Kuorsauksen vaarat

Kuorsaajat tietävät, miten kuorsaus voi johtaa päiväväsymykseen ja kuinka paljon heidän unenlaatunsa kärsii kuorsauksen aikana. Mutta harvat ihmiset ymmärtävät, kuinka paljon kuorsaus vaikuttaa heidän perheeseensä tai että jatkuva kuorsaus voi vaikuttaa uniapneaan ja siihen liittyviin sydän- ja verisuoniongelmiin.

Vähennä kuorsausta tänään

Vähennä kuorsausta tänään

8/10 asiakkaamme koki kuorsauksen vähentyneen merkittävästi tai lopettaneen kuorsauksen kokonaan! Kuinka? Usein kuorsaus johtuu hengitysteiden supistumisesta, joka johtuu tietyistä nukkumisasennoista, jolloin hengityskudokset värähtelevät kuuluvasti sisään- ja uloshengityksen aikana, mikä johtaa häiritseviin kuorsausääniin.

Zymme-tyyny on suunniteltu huolellisesti auttamaan selkärangan linjauksen ylläpitämisessä unen aikana, jolloin se ei tuki hengitysteitä ja lisäsi ilman virtausta keuhkoihin. Näin ollen tämä johtaa lisääntyneeseen hapenottoon ja kuorsauksen vähenemiseen, mikä tarjoaa rauhallisemmat yöunet.

Muistivaahto on ehdoton

Ergonominen muistivaahtotyyny varmistaa syvät yöunet räätälöidyn tuen ja mukavuuden avulla.

Zymme-muistivaahto mukautuu pään ja kaulan yksilöllisiin muotoihin edistäen selkärangan oikeaa linjausta ja vähentäen painepisteitä.

Zymme-tyynyjen ergonominen muotoilu edistää terveellisempiä nukkumisasentoja, mikä auttaa parantamaan verenkiertoa ja tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät yömukavuutta.

Zymme verrattuna perinteisiin tyynyihin

Perinteiset tyynyt

Perinteiset tyynyt, joita ei ole valmistettu muistivaahdosta, eivät tue selkärankaasi. Tämä tarkoittaa, että selkärankasi päätyy luonnottomalle kaarelle – mikä taas johtaa usein kipuun, epämukavuuteen ja huonolaatuiseen uneen.

Zymme-tukityyny
Zymme-tukityyny

Zymme käyttää kehittynyttä muistivaahtoteknologiaa, joka auttaa suoristamaan ja tukemaan selkärankaa sen luonnollisessa asennossa, vähentämään lihasjännityksen aiheuttamaa kipua ja parantamaan unta.

Täydellinen koko

Täydellinen koko

Sitoutumisemme äärimmäisen unikokemuksen tarjoamiseen johti siihen, että keräsimme huolellisesti oivalluksia lukuisilta henkilöiltä, jotta voimme tunnistaa ihanteelliset ulottuvuudet, jotka vastaavat mitä erilaisimpia mieltymyksiä.

Lopputulos? Tyyny, joka on juuri sopivan kokoinen – nukuitpa sitten kyljellään tai selällään.

Paremmat unet heti ensimmäisestä yöstä

Video Thumbnail
TikTok-logo

#PakkoSaada

Tutustu tyynyyn, josta TikTokkaajat eivät voi lopettaa puhumista! Ergonomiset muistivaahtotyynymme ovat vallanneet TikTok-yhteisön myrskyn, ja lukemattomat käyttäjät raivoavat muuttuvista unikokemuksistaan. Jos olet valmis parantamaan unenlaatuasi ja liittymään trendiin, tyynymme ovat täydellinen valinta.

Tutustu tyynyyn, josta TikTok-käyttäjät eivät voi lopettaa puhumista!

Yli 11.000 tyytyväistä käyttäjää

Perustuen 11.978 arvosteluun

Loistava

74%

Hyvä

23%

Kohtalainen

3%

Nina S.
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Olen käyttänyt satoja erikoistyynyihin ja tämä on ylivoimaisesti paras!! Olin skeptinen, kun purin sen, koska se näyttää hieman hauraalta ja kevyeltä, mutta olen nukkunut sikeästi joka yö viikon ajan tähän mennessä ja ostanut 2 lisää!!
Greta F.
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Erinomainen muoto. Pää ja selkäranka ovat oikeassa asennossa. Niskajännitys on vähitellen katoamassa! En voisi suositella tätä tyynyä yhtään enemmän! Kiitos paljon!
Oona M.
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Tämä on paras tyyny, jonka olen löytänyt kipeän selän ja lyhyen niskan ongelmiin... Se on erittäin pehmeä, mutta tukee niskaa. Olen kokeillut monia erilaisia ja erittäin kalliita tyynyjä, ja tämä on paras... Sain tavallisen vakiokoon, joka sopii minulle täydellisesti...
Heli L.
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Rakastan todella tyynyäni. Nukuin aiemmin huonossa asennossa ja minulla oli päänsärkyä ja hartiakipuja joka päivä. Nyt on neljäs päivä uuden tyynyni kanssa ja olen nukkunut kuin vauva. Kipuni ovat myös poissa, josta kiitos kuuluu paremmalle nukkumisasennolle.
Matti P.
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Liittimen rakenne on ihanteellinen: se ei ole liian kova, eikä liian pehmeä. Tyynyn voi kääntää sivulleen, mikä taas auttaa niskaani suuresti! Aion ostaa toisen vaimolleni, koska hänkin piti siitä! loistava tuote!
Krista O.
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Rakastan tätä tyynyä! Kokeilin monia erilaisia tyynyjä, joista mikään ei poistanut niskakipujani. Nukun nyt paremmin vuosiin.
Fanni C.
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Upea tuote! Annoin tyynyn paketista purkamisen jälkeen palautua alkuperäiseen muotoonsa ja aloitin sen käytön heti seuraavana yönä. Olen käyttänyt sitä joka ilta siitä lähtien ja nukkunut paremmin kuin pitkään aikaan.
Dina G.
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Rakastan tyynyäni. Se on oikean muotoinen, mukava ja pehmeä. Se ei ole kova, toisin kuin muut tyynyt.
Sonja M.
Vahvistettu asiakas
Trustpilotin tähdet
Lopetin kuorsauksen ensimmäisenä yönä, kun käytin tyynyäni. Mieheni sanoo, että paras raha, joka on koskaan käytetty tyynyyn. Halusin ostaa toisen lahjaksi, mutta varastosta loppui. Odotan black friday -tarjouksia nyt. Kaiken kaikkiaan loistava tuote. Suosittelen.

Usein kysytyt kysymykset


Kuinka pian Zymme-tyyny toimitetaan?

Zymme:lla pyrimme tarjoamaan saumattoman ostokokemuksen arvostetuille asiakkaillemme. Olemme ylpeitä siitä, että toimimme useista strategisesti sijoitetuista päävarastoista Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa ja Aasiassa. Keskimäärin voit odottaa saavasi tilauksesi noin 4-5 työpäivän kuluessa ostopäivästä. Huomioithan, että toimitusajat voivat vaihdella hieman riippuen sijainnistasi ja odottamattomista olosuhteista, mutta vakuutamme sinulle, että teemme kovasti töitä saadaksemme ortopedisen muistivaahtotyynysi sinulle mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla on muita kysymyksiä tai tarvitset apua tilauksesi kanssa, asiakastukitiimimme on aina valmiina auttamaan!


Mikä tyyny soveltuu parhaiten nukkuma-asentooni?

Ortopedinen Zymme-muistivaahtotyyny on kehitetty sopimaan täydellisesti kaikkiin nukkuma-asentoihin. Koska nukkuma-asentoja on yhtä monta kuin nukkujiakin, päätimme investoida huomattavan määrän aikaa ja resursseja kehittääksemme tyynyn, joka sopii kaikkiin tarpeisiin. Tiukka testaus ja asiantuntijoilta saatu palaute olivat suuri apu luodessamme tyynyä, joka mukautuu saumattomasti nukkuma-asentoosi, pitää selkärangasi oikeassa asennossa ja vähentää epämukavuutta. Zymme ei ole vain tyyny; se on vuosien tutkimus- ja kehitystyön tulos, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle paras mahdollinen uni.


Miten pesen Zymme-tyynyn?

Tyyny valmistetaan erityisesti sitä varten kehitetyistä uusista materiaaleista, eikä tyynyä ole tarpeen pestä, kun saat sen. Jos haluat pestä sen myöhemmin, noudata seuraavia ohjeita:

Irrotettava tyynyliina
Pesu: Hienopese kylmällä vedellä. Huuhtelu- ja valkaisuaineita ei saa käyttää. Kuivaus: Rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa. Varmista ennen käyttöä, että tyynyliina on täysin kuiva.

Tyynyn sisävuori
Pesu: Kiinnitä vetoketju hakaneulalla, jotta se ei avaudu pesun aikana ja päästä muistivaahtoa vuotamaan pesukoneeseen. Hienopese kylmällä vedellä. Huuhtelu- ja valkaisuaineita ei saa käyttää. Kuivaus: Rumpukuivaa yksi tyyny kerrallaan alhaisessa lämpötilassa. Sisätyynyn tulee olla täysin kuiva ennen käyttöä. Tämä voi pesukoneesta ja kuivausrummusta riippuen edellyttää useampaa kuivauskertaa.


Auttaako tyyny tosiaan kuorsaamiseen?

Emme voi taata, että tyynymme auttaa kuorsaamiseen kaikilla käyttäjillä, sillä kuorsaaminen voi johtua useista eri tekijöistä. Olemme kuitenkin investoineet merkittävän määrän resursseja ortopedisen Zymme-muistivaahtotyynyn suunnitteluun ja saaneet hyvää palautetta tuhansilta tyytyväisiltä asiakkailta, jotka ovat saaneet apua kuorsaamiseensa. Tyynymme innovatiivinen muotoilu edistää selkärangan oikeaa asentoa ja tekee nukkuma-asennoista mukavampia, mikä voi edistää rauhallisempaa yöunta. Vaikka yksilölliset tulokset voivat vaihdella, olemme varmoja, että tyynymme voi auttaa lukemattomia ihmisiä ratkaisemaan kuorsaamisongelmansa.


Oletteko suunnitelleet tuovanne markkinoille myös lemmikkieläimille suunnattuja tuotteita?

On hienoa kuulla, että Zymme-tyynymme on tuonut iloa perheellenne, lemmikkikissanne mukaan lukien! Meillä ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa lanseerata lemmikkieläimille suunnattua tuotesarjaa, mutta olemme iloisia, että tyynymme on löytänyt paikkansa myös karvaisten kavereidemme keskuudessa. Ensisijaisena painopisteenämme on edelleen tarjota korkealaatuisia ortopedisiä muistivaahtotyynyjä ihmisten unen parantamiseksi. Arvostamme luottamustanne (kissanne mukaan lukien), ja pidämme palautteenne mielessä tulevia tuotekehityksiä varten.


Tuote saapui tyhjiöpakkauksessa. Hyvä idea, mutta miksi?

Tyhjiösuljetun pakkauksen tarkoituksena on varmistaa, että tuote pysyy optimaalisessa kunnossa kuljetuksen aikana. Se suojaa tuotetta pölyltä, kosteudelta ja mahdollisilta vaurioilta ja säilyttää sen korkean laadun. Tämä on vain yksi niistä lukuisista tavoista, joilla varmistamme, että toimitamme asiakkaillemme vain parasta laatua.


Tartu tilaisuuteen!

Toimi nopeasti ennen kuin tarjous päättyy!

® 2024 Zymme Kaikki oikeudet pidätetään.