Kundtjänst: +1(862) 329-7011

Sveriges bästa kudde, fulländad

Rabatt
-50%
Sista chansen
Sista dagen för att ta del av denna FANTASTISKA kampanj
Få 50 % rabatt

- Endast $49.98 jämfört med $99.96 (försäljningspris)
- Endast tillgängligt online
- Så länge lagret räcker

NBC-logotyp
ABC-logotyp
Fox News-logotyp
USA Today-logotyp
CBS-logotyp
Digital Journal-logotyp
Benzinga-logotyp

Fördelar med ergonomiska kuddar som nämns på

NBC-logotyp
ABC-logotyp
Fox News-logotyp
USA Today-logotyp
CBS-logotyp
Digital Journal-logotyp
Benzinga-logotyp

Fördelar med ergonomiska kuddar som nämns på

Utformad för djupare sömn

Tänk dig att komma hem till din drömkudde efter en till synes oändlig dag på jobbet. Dess mjuka, molnliknande minnesskum och silkeslena överdrag är den plats där du finner tröst! Det är mer än bara en kudde, det är en fristad för både kropp och sinne.

DRA NYTTA AV FÖRDELARNA

Lindrar musklerna i axlarna

Skyddar halskotpelaren

Ger stöd för huvudet när du sover på sidan

Stödjer din nacke

STÖDYTA FÖR NACKEN

  • Lindrar musklerna i axlarna
  • Gör ditt huvud avslappnat
  • Skyddar halskotpelaren

MJUK YTA FÖR ANSIKTET

  • Lindrar tryck i ansiktet
  • Ger stöd för nacke och huvud vid sidosovande

FIXERINGSYTA FÖR AXLARNA

  • Anpassar sig efter axlarnas form
  • Stödjer din nacke
  • Lindrar tryck

Leverans: Om du beställer inom

Symbol för användarnas val

Din åsikt betyder mest

Symbol för användarnas val

Din åsikt betyder mest

På Zymme är vi stolta över att tillverka ergonomiska kuddar som förändrar hur våra kunder upplever sömnen. Vårt engagemang för kvalitet och komfort återspeglas i det faktum att 8 av 10 av våra kunder inte bara föredrar vår Zymme ergonomiska kudde utan också väljer att inte återvända till sina gamla efter att ha bytt.

På Zymme är vi stolta över att tillverka ortopediska kuddar som förändrar hur våra kunder upplever sömn.

Hur vi revolutionerade den gamla goda kudden

Ingen mer smärta på morgonen

Ingen mer smärta på morgonen

Vissa experter säger att nacksmärta är naturligt och orsakas av dålig hållning under dagen, t.ex. att man arbetar för länge vid en dator. Vi håller inte med! Här på Zymme strävar vi efter att förbättra människors liv. Det är därför vi tillbringade år inom utveckling för att skapa en av de mest tekniskt avancerade minnesskumkuddarna.

Utformad för alla sovpositioner

Här på Zymme har vi ägnat två år åt att utveckla den perfekta kudden för alla sovställningar. Genom outtröttlig forskning och testning utnyttjade vi den senaste tekniken för att skapa en mångsidig kudde som sömlöst anpassar sig till de individuella behoven hos varje sovande.

Ultimat kudde för djup sömn

Ryggen

Sidan

Magen

Passar för alla sovställningar

Ultimat kudde för djup sömn

Genom att främja korrekt anpassning och tryckavlastning hjälper vår kudde till att lindra vanliga sömnstörningar som nackmuskelsmärta och obehag, vilket gör det möjligt för användare att stanna kvar i djupa sömnstadier under längre perioder.

Resultatet är en mer återställande och föryngrande sömnupplevelse, så att du känner dig energisk och uppfriskad när du vaknar på morgonen.

Få 50 % rabatt

Farorna med snarkning

Snarkare vet hur snarkning kan leda till trötthet på dagen och hur mycket deras sömnkvalitet försämras när de snarkar. Men få människor inser hur mycket deras snarkning påverkar deras familj, eller att ihållande snarkning kan bidra till sömnapné och relaterade kardiovaskulära problem.

Minska snarkningen redan idag

Minska snarkningen redan idag

8 av 10 av våra kunder kände en betydande minskning eller helt slutade snarka! Hur kommer det sig? Snarkning beror ofta på att luftvägarna är förträngda på grund av specifika sovställningar, vilket gör att andningsvävnaderna vibrerar hörbart under inandning och utandning, vilket resulterar i störande snarkljud.

Zymme-kudden är noggrant utformad för att hjälpa till att bibehålla ryggraden under sömnen, vilket inte blockerar luftvägarna och förbättrar luftflödet i lungorna. Följaktligen leder detta till ökat syreintag och en minskning av snarkning, vilket ger en mer lugn natts sömn.

Minnesskum är den nya standarden

En ergonomisk minneskumkudde är ett av de bästa alternativen för en god natts sömn på grund av dess anmärkningsvärda förmåga att ge anpassat stöd och komfort.

Zymme's minnesskummaterial anpassar sig till de unika konturerna i ditt huvud och nacke, främjar korrekt ryggradsinriktning och minskar tryckpunkter.

Zymme's ergonomiska design främjar hälsosammare sömnställningar som hjälper till att förbättra blodcirkulationen, vilket gör det till ett utmärkt val för dem som söker nattlig komfort.

Zymme vs standardkuddar

Standardkuddar

Traditionella kuddar utan minnesskum är inte byggda för att ge stöd, vilket innebär att din ryggrad hamnar i en onaturlig kurva - vilket ofta leder till smärta, obehag och sömn av dålig kvalitet.

Zymme stödkudde
Zymme stödkudde

Zymme använder avancerad minnesskumteknik för att räta ut och stödja din ryggrad i dess naturliga position, minska smärta orsakad av muskelspänningar och förbättra sömnen.

Den perfekta storleken

Den perfekta storleken

Vårt engagemang för att leverera den ultimata sömnupplevelsen ledde oss till att noggrant samla in insikter från många individer, så att vi kunde identifiera de perfekta dimensionerna som tillgodoser ett brett spektrum av preferenser.

Resultatet? En kudde som inte är för stor, inte för liten, precis rätt för en bekväm sömn, oavsett om du sover på sidan eller på ryggen.

Bättre sömn från första natten

Video Thumbnail
TikTok-logotyp

#Fickmigattköpaden

Upptäck kudden som TikTokers inte kan sluta prata om! Våra ergonomiska minneskumkuddar har tagit TikTok-communityn med storm, med otaliga användare som berättar om sina fantastiska sömnupplevelser. Om du är redo att uppgradera din sömnkvalitet och haka på trenden är våra kuddar det perfekta valet.

Upptäck kudden som TikTok-användare inte kan sluta prata om!

Väljs av 11.000+ personer

Baserat på 11.978 recensioner

Utmärkt

74%

Bra

23%

Genomsnittlig

3%

Lisa S.
Verifierad kund
Stjärnor på Trustpilot
Jag har spenderat hundratals på specialkuddar och den här är överlägset bäst !!! Jag var skeptisk när jag packade upp den eftersom den verkar lite tunn och lätt men jag har sovit ordentligt varje natt i en vecka hittills och köpte 2 till !!!
Greta F.
Verifierad kund
Stjärnor på Trustpilot
En utmärkt form; huvud och ryggrad kommer till vila; nackspänningen säger gradvis adjö! Jag tvekar inte att rekommendera den här kudden! Tack så mycket!
Linnea B.
Verifierad kund
Stjärnor på Trustpilot
Det här är den bästa kudden jag har hittat för problem med ont i ryggen och en kort nacke... den är supermjuk, men ger ändå stöd till nacken. Jag har provat många olika och mycket dyra kuddar, och det här är det bästa... Jag fick den vanliga standardstorleken som är perfekt för mig.
Helena L.
Verifierad kund
Stjärnor på Trustpilot
Jag älskar verkligen min kudde. Jag upplevde dåliga sovpositioner tidigare och huvudvärk och axelsmärtor varje dag. Nu - 4.dag med min nya kudde, jag har sovit som en baby och på grund av bättre sömnställning är min smärta borta.
Mats D.
Verifierad kund
Stjärnor på Trustpilot
Monteringens struktur är idealisk, inte för hård inte för mjuk! Jag älskar konceptet med omvänd läggning på huvudet eftersom det hjälper min nacke mycket! Jag ska köpa en annan till min fru eftersom hon gillade det också! bra produkt!
Magda O.
Verifierad kund
Stjärnor på Trustpilot
Älskar absolut den här kudden! Har provat så många olika kuddar men alla fick mig att fortsätta med nacksmärta på morgonen, men INTE den här. Sova det bästa jag har gjort på flera år.
Frida C.
Verifierad kund
Stjärnor på Trustpilot
Bra produkt! Efter att ha låtit den behålla den ursprungliga formen; Jag började använda den nästa natt. Har använt den varje natt sedan dess och var och en av dessa nätter; hade den bästa sömnen på länge.
Filip G.
Verifierad kund
Stjärnor på Trustpilot
Jag älskar min kudde. Det är rätt form och det är inte hårt som de andra specialkuddarna - det är trevligt och mjukt.
Sonja M.
Verifierad kund
Stjärnor på Trustpilot
Jag slutade snarka den första natten jag använde min kudde. Min man säger bästa pengar som någonsin spenderats på en kudde. Jag ville köpa en annan som en gåva men de slutade i lager. Väntar på black friday erbjudanden nu. Övergripande bra produkt. Jag skulle rekommendera.

Vanliga frågor


Hur lång tid tar det att få min Zymme-kudde?

På Zymme strävar vi efter att ge våra kunder en enkel och smidig shoppingupplevelse. Vi är stolta över att bedriva vår verksamhet från flera strategiskt belägna huvudlager i USA, Kanada, Europa och Asien. I genomsnitt kan du förvänta dig att få din beställning inom cirka 4 till 5 arbetsdagar från inköpsdatumet. Tänk på att leveranstiderna kan variera något beroende på din specifika plats och eventuella oförutsedda omständigheter, men du kan vara säker på att vi arbetar flitigt för att få din ortopediska minneskumkudde till dig så snabbt som möjligt. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp med din beställning finns vårt kundtjänstteam alltid här för att hjälpa till!


Vilken är den bästa kudden för min sovställning?

Zymme ortopediska minneskumkudde är det slutliga resultatet av vårt omfattande forsknings- och utvecklingsarbete för att skapa en kudde som passar alla sovställningar. Vi förstår att varje persons sömnpreferenser varierar, och vårt engagemang för innovation ledde oss till att investera betydande tid och resurser i att utforma en kudde som tillgodoser alla behov. Genom rigorösa tester och feedback från sömnexperter har vi skapat en kudde som smidigt anpassar sig till din unika sovställning, vilket säkerställer optimal ryggradsinriktning och minskar obehag. Med Zymme får du inte bara en kudde; du upplever kulminationen av år av forskning och utveckling som syftar till att ge dig bästa möjliga sömn.


Hur tvättar jag min Zymme-kudde?

Våra kuddar är tillverkade av helt nya material som produceras specifikt för din kudde, på grund av detta behöver nya kuddar inte tvättas direkt ur förpackningen. Om du ändå vill tvätta dem ber vi dig att följa dessa anvisningar:

Avtagbart kuddöverdrag
Tvättning: Tvätta i kallt vatten, fintvätt. Använd inte sköljmedel eller blekmedel. Torkning: Torktumla på låga temperaturer. Se till att överdraget är helt torrt före användning.

Inre kuddfodral
Tvätta: Stäng dragkedjan med en säkerhetsnål för att förhindra att den öppnas eller att minnesskummet läcker ut under tvätten. Tvätta i kallt vatten, fintvätt. Använd inte sköljmedel eller blekmedel. Torka: Torka en kudde i taget. Torktumla på låga temperaturer tills innerkudden är helt torr före användning. Detta kan ta flera cykler och varierar beroende på din tvättmaskin och torktumlare.


Stoppar den verkligen snarkningar?

Även om vi inte kan garantera att vår kudde kommer att eliminera snarkning för alla, är det viktigt att förstå att snarkning kan orsakas av olika faktorer. Vi har dock investerat betydande resurser i utformningen av vår Zymme ortopediska minnesskumkudde, och vi har fått feedback från tusentals nöjda kunder som har rapporterat en minskning av eller till och med fullständig lösning på sina snarkningsproblem. Vår kuddes innovativa design främjar korrekt ryggradsinriktning och säkerställer bekväma sömnpositioner, vilket kan bidra till en mer rofylld natts vila. Även om individuella resultat kan variera är vi övertygade om att vår kudde kan göra en betydande skillnad när det gäller att lösa snarkningsproblem för många individer.


Har ni några planer på att lansera en produktserie för husdjur?

Vi är glada att höra att vår Zymme-kudde har gett glädje åt din familj, inklusive din älskade katt! Även om vi för närvarande inte har några specifika planer på att lansera en produktlinje för husdjur är vi glada över att vår kudde har funnit en så mysig plats i din håriga väns hjärta. Vårt primära fokus förblir att tillhandahålla ortopediska minneskumkuddar av högsta kvalitet för människor att njuta av en vilsam sömnupplevelse. Vi uppskattar din entusiasm och den kärlek som din katt har visat för vår produkt, och vi kommer säkert att ha din feedback i åtanke när vi fortsätter att utforska nya möjligheter.


Mitt paket kom vakuumförseglat. Trevligt, men varför?

Anledningen till den vakuumförseglade förpackningen är att säkerställa att produkten förblir i sitt optimala skick under transporten. Det skyddar varan från damm, fukt och eventuella skador, så att den håller sig fräsch och håller hög kvalitet tills den når dig. Det är bara ett av de sätt som vi tar extra hänsyn till för att leverera den bästa möjliga produkten till våra uppskattade kunder.


Missa inte chansen!

Agera snabbt innan denna kampanj slutar!

® 2024 Zymme Alla rättigheter förbehållna.